Cum am devenit psiholog psihoterapeut?

Dintotdeauna am știut că vreau să devin psiholog psihoterapeut.

Așadar, după o perioadă în care am cochetat cu Învățământul și cu Dreptul, am revenit asupra primei mele dragoste, psihoterapia.

În paralel cu munca mea (jurist), am studiat intens (psihologia), apoi, pe parcursul a noua ani mi-am făcut analiza personală și diverse formări pe: cognitiv-comportamentala, NLP, psihologie sportiva, familie si cuplu, sexterapie, LGBT…

Am colaborat cu Clubul Steaua Bucuresti și am experimentat câteva proiecte lucrând cu echipa de handbal.

Pe parcursul a patru ani am colaborat cu FRH si COR, (psiholog sportiv-comunicator), lucrand cu echipa nationala de handbal (senioare si junioare), a Romaniei.

În același timp, am colaborat cu Institutul Național de Medicină Aeronautică și Aerospațială – București.

Psihoterapia este un serviciu ca oricare alt serviciu din această lume, care îți reduce timpul de rezolvare a problemelor cu care te confrunți, îți aduce claritate în viață, stare de bine și confort.

Eu sunt aici pentru tine, pentru că îmi pasă!

Tot ceea ce îmi doresc este să vii cu mintea și inima deschise. Doar din această stare vom putea, împreună, să percepem noi perspective pentru o viață împlinitoare.

Ofer consultatii in diverse domenii, dintre care mentionez: psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu sau psihoterapie de grup.

Ce trebuie să știi despre mine (Violeta Popa) și  modul în care lucrez: